Winkelmand

Gratis verzending vanaf 50 euro

Verzending met PostNL track & trace

30 dagen makkelijk retourneren

Retro Uitverkoop

De Retro Voetbalshirts Uitverkoop is de plek waar we artikelen die zijn teruggestuurd, of behoren tot oude voorraad, met korting aanbieden.

Ja, het komt wel eens voor dat iemand een retroshirt bestelt dat toch niet helemaal bevalt of, zoals in de meeste gevallen, een maatje te groot (of te klein) is. Het artikel wordt dan teruggestuurd en inmiddels hebben we een hele kast vol met retro shirts, trainingsjacks, t-shirts en andere items liggen.

Deze artikelen zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en weggooien is zonde, dus hebben we besloten om een Retro koopjeshoek in te richten.

Uitverkoop artikelen

De items die we hier aanbieden zijn dus van prima kwaliteit en soms zelfs shirts, of jacks, die in de reguliere verkoop niet meer te vinden zijn omdat ze niet langer geproduceerd worden. Altijd al op zoek geweest naar dat shirt van Cercle Brugge, of Suriname? Dit is je kans!

Alle uitverkoop artikelen worden voor nog geen vijf euro verstuurd, de verzendkosten bij bestellingen boven de € 50,- zijn gratis. Je kunt uitverkoop artikelen niet meer retourneren. Check dus, voor je gaat bestellen, even goed de maatvoering. Heb je normaal een L? Bestel dan ook een L, of bekijk even de maattabel die bij de items staat. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Aanbod

Het aanbod in onze ‘koopjeshoek’ wordt regelmatig aangevuld, dus kom iedere week even een kijkje nemen. Check ook onze socials, want daar zullen we regelmatig posten welke nieuwe retro items zijn toegevoegd in de uitverkoop.

Onlangs toegevoegd aan de uitverkoop:

Retro Voetbalshirts

Retro Voetbalshirts

Retro voetbalshirts is al sedert 2011 dé webshop voor al jouw retro voetbalshirts en andere mooie artikelen.
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest