Winkelmand

Gratis verzending vanaf 50 euro

Verzending met PostNL track & trace

30 dagen makkelijk retourneren

De retro voetbalpool eredivisie

Schrijf je nu in voor de retro voetbalpool eredivisie en maak kans op mooie prijzen!

Na de retro voetbalpool die we tijdens het afgelopen EK hebben georganiseerd gaan we nu precies hetzelfde doen voor het komende eredivisie seizoen 2021-2022. Deelname is gratis en je kunt prachtige prijzen winnen, de eerste prijs is een prachtig retro voetbalshirt naar keuze!

Retro Voetbalpool eredivisie

Om je in te schrijven ga je naar de Retro Voetbalpool subleague pagina bij Flexvoetbal en maak je een account aan, als je die nog niet hebt. Vervolgens kun je je voorspellingen voor de komende competitieronde doen en alvast de ‘statistieken en eindstanden’ invullen. Je moet hier voorspellen welke club kampioen wordt, welke speler de topscorer gaat worden en wat de eindstand van de eredivisie zal zijn.

Voorspellingen kun je iedere week doen tot een minuut voordat de wedstrijd begint, je kunt het zo instellen dat je een herinneringsmail ontvangt als je nog geen voorspellingen hebt gedaan voor de komende competitieronde.

De statistieken en eindstanden moet je uiterlijk op 1 september hebben gedaan!

Je kan natuurlijk ook alvast alle wedstrijden voorspellen, dat is een hoop werk maar dan weet je zeker dat je geen punten misloopt. Je kan voorspellingen tot vlak voor de aftrap nog wijzigen, er is ook een App beschikbaar, dus je kan ook op je mobiel nog voorspellingen doen, of wijzigen.

Prijzen

De prijzenpot ziet er als volgt uit:

  1. een retro voetbalshirt naar keuze
  2. een t-shirt naar keuze
  3. een paar sokken naar keuze

We loven daarnaast ook nog een ‘poedelprijs’ uit aan een deelnemer die ergens onderin het klassement eindigt. Welke positie dit is maken we later bekend als we weten hoeveel actieve deelnemers er zijn, haak dus niet halverwege de retro voetbalpool af als je denkt dat je toch niet meer kan winnen, je kan zomaar deze extra prijs winnen!

De prijzen worden na afloop van de competitie verdeeld, de winnaars kunnen een keuze maken uit onze winkel.

Communicatie

We zullen regelmatig een tussenstand delen op onze Twitter account, als je over de voetbalpool wil tweeten gebruik dan hashtag #retrovoetbalpool

Kies alvast je prijs uit…

Er kan er maar eentje winnen, maar er zijn meerdere winnaars in de Retro Voetbalpool. Dus waarom kies je niet alvast een prijs uit? We hebben een grote retro voetbalshirts collectie van clubs, retro voetbalshirts van landen en natuurlijk heel veel T-shirts en sokken. Er zijn ook items voor de Dames en Kinderen.

Retro Voetbalshirts

Retro Voetbalshirts

Retro voetbalshirts is al sedert 2011 dé webshop voor al jouw retro voetbalshirts en andere mooie artikelen.
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest