Winkelmand

Gratis verzending vanaf 50 euro

Verzending met PostNL track & trace

30 dagen makkelijk retourneren

Speel de Retro Voetbalpool

Je kunt nu meespelen in onze Retro Voetbalpool en mooie prijzen winnen, meespelen is gratis.

Het is een traditie die ervoor kan zorgen dat zo’n EK voetbal ook interessant is als er bijvoorbeeld een wedstrijd tussen Noord Macedonië en Oekraïne wordt gespeeld, want die zou je waarschijnlijk gewoon overslaan als je er geen voorspelling bij gedaan hebt. En mocht Nederland, of een andere favoriet, er snel uitvliegen, dan heb je altijd je voorspellingen nog. En wie weet win je onze Retro Voetbalpool wel en win je één van de prijzen, dan is jouw zomer sowieso geslaagd:

Je bent officieel voetbaldeskundige en je loopt binnenkort rond in een prachtig retro voetbalshirt naar keuze

Prijzen

De prijzenpot van de Retro Voetbalpool ziet er als volgt uit:

  1. een retro voetbalshirt uit onze online shop naar keuze;
  2. een t-shirt uit onze online shop naar keuze;
  3. een paar sokken uit onze online shop naar keuze

We loven daarnaast ook nog een ‘poedelprijs’ uit aan een deelnemer die ergens onder het klassement eindigt. Welke positie dit is maken we bekend zodra het toernooi begonnen is en we weten hoeveel deelnemers er zijn.

Meedoen

Deelnemen is simpel en gratis, je schrijft je in op de website van Flexvoetbal, maakt een account aan (als je die niet al hebt) en je kan meteen beginnen met de voorspellingen invullen. Als het goed is sta je gelijk aangemeld bij de retro-voetbal-pool, maar als dat niet zo is kun je je alsnog aanmelden voor deze subleague

Je moet een aantal voorspellingen doen voordat het toernooi begonnen is, de statistieken en de eindstanden van de zes poules. De uitslagen (en toto) van de wedstrijden kun je tot vlak voor aanvang van de wedstrijd doen, of nog aanpassen. Er is ook een App, waar je na betaling ook mobiel toegang hebt tot je voorspellingen en dus vanaf het terras nog even snel je voorspellingen kan doen, of wijzigen! Kijk hiervoor op de website van Flexvoetbal.

Je hoeft niet nu al te bedenken welke vier landen als beste nummers drie doorgaan naar de volgende ronde, dat wordt na afloop van de eerste ronde netjes ingevuld en dan kun je weer je voorspelling doen welke acht er naar de kwartfinales gaan. En zo voorts..

Communicatie

We gaan op onze Twitter account je regelmatig op de hoogte brengen van de tussenstand. Hier kun je ook lezen welke positie op de ranglijst in aanmerking komt voor de poedelprijs. Gebruik hashtag #retrovoetbalpool

Als je vrienden ook mee willen spelen breng ze dan snel op de hoogte, vrijdag begint het, dus wacht niet te lang!

Kies alvast je prijs uit...

Er kan er maar eentje winnen, maar er zijn meerdere winnaars in de Retro Voetbalpool. Dus waarom kies je niet alvast een prijs uit? We hebben ook een grote retro voetbalshirts collectie van clubs, en natuurlijk heel veel T-shirts en sokken. Er zijn ook items voor de Dames en Kinderen.

We verzenden alleen prijzen naar Nederland en België

Retro Voetbalshirts

Retro Voetbalshirts

Retro voetbalshirts is al sedert 2011 dé webshop voor al jouw retro voetbalshirts en andere mooie artikelen.
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest