Winkelmand
Retrovoetbalshirts shop open

De shop is weer open!

Het heeft even geduurd, maar het vernieuwde Retro Voetbalshirts is weer open.

De webshop heeft een complete make-over gehad, zowel aan de voorkant: nieuwe huisstijl, nieuwe website, nieuwe navigatie, nieuwe beelden en, niet te vergeten, nieuw management.

Ja, je leest het goed, Retrovoetbalshirts is sinds enige tijd in handen gekomen van Martijn Benjamin en Marcel Stephan, drijvende krachten achter de bedrijven 072DESIGN en Gogme Web Services, maar in de wereld van voetbalbloggers ook wel bekend als de mannen achter de websites In de Hekken en Gogme United. Martijn en Marcel hebben al meer samengewerkt en besloten om hun liefde voor retro voetbal en de bijbehorende kleding en accessoires te bundelen en een geheel nieuwe webshop uit de grond te stampen die aan alle moderne eisen voldoet, razendsnel is, op alle mogelijke schermen functioneert en gewoon het webadres voor retro voetbalspullen wordt.

En net toen deze plannen werden gesmeed en het domein retrovoetbal.nl al was vastgelegd, kwamen de heren erachter dat de eigenaar van Retrovoetbalshirts.nl ging stoppen en heel graag mee wilde werken om de shop en inboedel over te dragen. Besloten werd om de shop volledig opnieuw op te bouwen om zo te zorgen dat de webwinkel helemaal klaar is voor de toekomst en alle kennis gebruikt kan worden om te zorgen dat zaken als logistiek, klantenservice op rolletjes lopen.

Community

Maar we willen zeker niet alleen een ‘ordinaire’ webshop zijn wiens core-business het verkopen van retro voetbalshirtjes is, we willen ook zeker een community worden voor de liefhebbers van het klassieke voetbal. Denk aan mooie verhalen op deze site, mooie herinneringen aan de rijke geschiedenis van de mooiste sport op aarde en interessante wetenswaardigheden die je op de gewone voetbalsites niet, of nauwelijks tegen zal komen.

Heb je daar ideeën over, wil je toetreden tot ons content team, of gewoon af en toe een leuk stukje schrijven over retro voetbalshirts, of heb je een idee voor nieuwe merken / artikelen die in onze shop niet misstaan, stuur Marcel dan een mail: marcel@retrovoetbalshirts.nl. Ook voor ideeën voor toffe projecten, sponsoring of vragen over retro voetbalkleding voor je club, of vriendenteam kun je bij Marcel terecht.

Collectie

Onze collectie bevat voorlopig het Nederlandse merk COPA Football, al jaren toonaangevend als het gaat om mooi kwaliteit retro voetbalshirts en trainingsjacks. COPA heeft een prachtige ‘flagshipstore‘ tegenover het Centraal Station van Amsterdam, als je daar in de buurt bent moet je er zeker een keer langsgaan. Het is een ware snoepwinkel voor voetballiefhebbers, waar je de hele collectie kan bekijken, maar je ook kan vergapen van de grote collectie voetbalprullaria die er is uitgestald.

Maar we gaan zeker met nieuwe merken komen die op de een of andere manier aansluiten bij ons gedachtengoed: voetbal is van de mensen!

Retrovoetbalshirts shop

Retrovoetbalshirts heeft geen fysieke winkel, maar de logistieke afwikkeling en klantenservice vindt plaats in Sint Pancras, dat onder de rook van Alkmaar ligt. Het marketing zenuwcentrum bevindt zich in Amsterdam. Sinds vandaag is daar onze grote droom bijgekomen, een mooie winkel in klassieke voetbalshirts, trainingsjassen, t-shirts en allerhande accessoires!

Winkel tot je er bij neervalt mensen

Martijn & Marcel

Retro Voetbalshirts

Retro Voetbalshirts

Retro voetbalshirts is al sedert 2011 dé webshop voor al jouw retro voetbalshirts en andere mooie artikelen.
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest